Het is weer Kinderboekenweek!

Het is weer Kinderboekenweek. Daarom hebben we bij Glowbots tijdelijk een speciale Kinderboekenweek aanbieding. Voor slechts €14,95 wordt zorgeloos slapen vanzelfsprekend als dag en nacht. Dat is een boek, 15 muurstickers en een heerlijke nachtrust voor een droomprijs! Wees er snel bij, de loopt nog maar tot en met 15 oktober! Veel leesplezier en slaap lekker vannacht!

Kinderboekenweek

Weet je wat naast het thema van de Kinderboekenweek nog meer ‘gruwelijk eng’ is? Bang zijn in het donker! Koop daarom t/m 15 oktober 2017 het boek Glowbots (inclusief 15 glow in the dark muurstickers) voor maar liefst €14,95 (i.p.v. €19,95). Wees er snel bij, want ze vliegen als angstaanjagende spoken over de toonbank. Slaap lekker vannacht, de Glowbots houden de wacht!

Glowbots @ De Hallen Amsterdam

Tip: Aankomend weekend vindt in De Hallen te Amsterdam CrowdyHouse Market plaats. Een indoor market met de nieuwste designproducten uit heel Europa (waaronder Glowbots) en live presentaties van verschillende designers! Een initiatief van CrowdyHouse, Pakhuis de Zwijger en Indie Brands.

Glowbots is naast online nu ook in de winkel te koop!

Glowbots is naast online nu ook in de winkel te koop! In de gloednieuwe winkel Spiegel. Daar vind je de leukste 100% Nederlandse lifestyle producten voor jong en oud. O.a. pols potten, anne-claire petit, MaiQ, Barts, en natuurlijk Glowbots. Ga voor een leuk cadeau (voor een ander of voor jezelf) eens kijken bij Spiegel! Nieuwe Spiegelstraat 2a, Amsterdam. www.facebook.com/Spiegel.Amsterdam